Хіти тижня. Бережіться! Названо напій, непридатний для пиття в літаку

Невідома стюардеса назвала газовані напої особливо непридатними для пиття в літаку. Про це повідомляє Daily Express, передають Патріоти України.

За її словами, на великих висотах такі рідини стають ще більш газованими – це пов'язано з тим, що вуглекислий газ, який їх насичує, легше виділяється при більш низькому тиску повітря в кабіні. Через це напої навіть стає важко наливати.

"Дієтична кола наливається набагато довше, ніж будь-який інший безалкогольний напій або будь-яка рідина в повітрі", – поділилася стюардеса.

Бортпровідниця також зазначила, що в літаку краще пити звичайну воду, щоб уникнути зневоднення організму. При цьому важливо, щоб вона була в пляшці, адже в решті випадків пасажирам можуть подати некип'ячену воду з-під крана.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...