Хіти тижня. "Берлин взяли россияне во главе с Путиным!": Топ-пропагандиста Кремля рознесли за жарт про українців (відео)

Топпропагандист Кремля Дмитро Смирнов нарвався на критику у мережі через безглуздий жарт про участь українців у Другій світовій війні, передають Патріоти України.

Так, у своєму Twitter він вельми нешанобливо підкреслив: "Ось ви сміялися над анекдотом, що Берлін брав 1-й Український фронт, а значить, українці перемогли Гітлера. А Зеленський на повному серйозі розповідає про 1-й Український фронт і українців, які визволили Освенцим".

На цинічне висловлювання відповів український блогер Олексій Голобуцький у своєму Facebook. "Ну звичайно ж, усі в курсі, що Берлін взяли росіяни на чолі з Путіним на білому коні... Або на Пєскові – тут джерела розходяться", – написав він. Його підтримали українські користувачі.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...