Хіти тижня. Бій рестлерів завершився смертю: Трагічний момент потрапив на відео

51-річний рестлер Сесар Гонсалес на прізвисько Срібний Король, який виступав на відомій арені Раундхаус у Лондоні, під час бою впав на ринг і помер, повідомляють Патріоти України.

Спочатку ніхто в залі не зміг зрозуміти, що сталася трагедія. Коли ж організатори турніру зупинили бій, врятувати Гонсалеса вже не вдалося. Медики назвали попередньою причиною смерті інфаркт.

Професійний борець Сесар Баррон на батьківщині в Мексиці був справжньою зіркою, до того ж не тільки на рингу, але й у кіно. У 2005 році він знявся в голлівудській комедії "Суперначо" разом із американським коміком Джеком Блеком, зігравши роль лиходія Рамзеса.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...