Хіти тижня. Білявка чи чорнявка: Медики розповіли, як колір волосся впливає на тривалість життя

Анкетування близько 200 тисяч волонтерів показали, хто довше житиме - блондинки, чи брюнетки.

Як би це парадоксально не звучало - але забарвлення волосся впливає на те, скільки чоловік проживе. Так стверджують медики. Колір волосся безпосередньо відбивається на тому, скільки люди здатні прожити.

Про це повідомляють західні спеціалізовані ЗМІ, передають Патріоти України.
Деякий час тому міжнародна команда медиків-експертів після аналізу великої кількості птахів прийшла до висновку ‒ чим різноманітніше забарвлення представників різних видів, тим менше у них шансів зникнути.
Далі, японські біологи з Японії на основі дослідження великої кількості представників фауни зробили висновок ‒ вищенаведене можна застосувати до більшості тварин на Землі.

Біологи припускають ‒ чим більше колірних варіантів шерсті, оперення або луски в межах виду, тим ширше він представлений на планеті, а тому має менше ризиків зникнути. Крім того, внаслідок різних забарвлень стає можливим набагато більш ефективно використовувати ресурси і якісно протистояти різного роду несприятливим для життя факторів.

Медики вважають, що аналогічна ситуація наявна у випадку з людьми (для цього вони провели анкетування близько 200 тисяч волонтерів). Аналіз даних показав ‒ чим у людини світліше волосся, тим вище шанс того, що вона доживе до старості (оскільки статеве дозрівання в нього наступає пізніше). Крім того, у блондинів або світлих шатенів куди менше ймовірність інсульту, інфаркту або виникнення діабету. Як вважають лікарі, пов'язане такий стан речей може бути з генами та роботою гіпофіза.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...