Хіти тижня. Білоруска після всього одного поста стала справжньою зіркою мережі (фото)

Дівчина працює дальнобійницею в США.

У популярному пабліку «Ізоізоляція», де люди на карантині відтворюють відомі полотна, з'явилася нова зірка, яка народилася в Білорусі, передають Патріоти України.

Дівчину звуть Вікторія Голубєва, вона родом з Пінська. У 16 років вона переїхала в Росію, а тепер працює дальнобійницею в США.

Ось пост, після якого Вікторія прокинулася знаменитою: «Люди, третий день ржу не останавливаясь! Какие вы все талантливые. Я сейчас в США, работаю дальнобойщицей, в самоизоляции в кабине своей Volvo нахожусь почти год с небольшими перерывами. Ничего, живу как-то, и вы привыкнете. В машине у меня с реквизитом не ахти, но что-то попыталась изобразить. Фотографа тоже нет, как вы понимаете. Условия жесткие. Нелегко было нажимать кнопку телефона, отступать, хватать поднос и держать при этом лицо».

Вікторія повторила відому картину швейцарського художника Жан-Етьєна Ліотара, написану в 1745 р, під назвою «Прекрасна Шоколадниця».

Профілактика доступна всім! Вітамін D знижує ймовірність раку, - дослідження

субота, 27 квітень 2024, 10:56

Дослідження, проведене фахівцями з Інституту Френсіса Кріка, Національного інституту раку (NCI), Національних інститутів охорони здоров’я США (NIH) і Ольборзького університету в Данії, виявило, що вітамін D чинить значний вплив на імунітет до раку шлях...

Мав лише 2% на життя: Захиснику України провели унікальну операцію із видалення пухлини з серця

субота, 27 квітень 2024, 10:28

Українському військовому давали 2 відсотки зі 100, що він виживе. Він після поранення дізнався, що в його серці пухлина розмір з саме серце, передають Патріоти України. Таких оперативних втручань у світі проведено одиниці. 13 годин хірург Володимир ...