Хіти тижня. Бізнесмени влаштували бунт біля Кабміну в Києві, почалися сутички з поліцією (фото, відео)

Під Кабміном вранці в середу, 29 квітня, почалася акція протесту підприємців. Вони вимагають скасувати карантин із 1 травня. Про це повідомив Telegram-канал сайту "Страна", передають Патріоти України.

"Вулиця Грушевського перекрита транспортом протестувальників, які вступили в сутичку з поліцією", – йдеться в повідомленні. Сьогодні відбудеться чергове засідання уряду, на якому мають розглянути питання карантину.

Поліцейські вимагають від людей покинути проїжджу частину. Підприємці зі свого боку нагадують про те, що прийшли захищати свої права.

Протестувальники заявляють, що карантин повинен бути для всіх. "Епіцентр" працює, "Рошен", "МакДональдз" працюють, не працює тільки малий бізнес. Якщо карантин, то для всіх", – цитує видання слова одного з учасників мітингу, власника кав'ярень Ельдара.

Приблизно о 9:30 поліція спробувала розігнати людей. У підсумку вони звільнили проїжджу частину для руху транспорту.

Представники малого та середнього бізнесу обурені тим, що їм не дають працювати й утримувати сім'ї. Тоді як іншим держава навіть на карантині дає таку можливість.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...