Хіти тижня. "Был уважаемый спортсмен и не стало": Ломаченко опублікував в Instagram відео з російським спецназом

У ролику показані тренування російського спецназу, а закадровий голос виголошує промову: "Православний - не означає, що слабкий".

Український боксер Василь Ломаченко розлютив користувачів мережі провокаційним роликом, який він опублікував у своєму Instagram, передають Патріоти України.

У ролику показані тренування російського спецназу, закадровий голос виголошує промову: "Православний - не означає, що слабкий". Також в кінці відео з'являється напис: "Дякуємо за допомогу в зйомках ввічливих людей". Нагадаємо, що саме так називали представників російських збройних сил, які брали участь в захопленні Криму.

"На відео російський спецназ, Вася? ((Це заліт...".

"Був боксером, став боксвисером. Тепер я знаю, що Україна все ж продається".

"Фу, Вася, навіщо?! Якщо ти й справді такий російський, то ти тоді не українець, а укропітек".

"Дурень ти не добитий. Шкода, що українське прізвище носиш. Такий самий і Усик, як ти колаборант. Їдьте нахрен на Росію".

"Василь, не очікував такого. Ви відмінний боксер і захоплююся вами, як боксером, але щось ви "плутаєте берега". Викладати таке відео під час, коли в країні йде війна з рашкой, неправильно. Ви сильний інфлюенцер і такий проступок з вашого боку можна вважати пропагандою рашки і зрадою своєї батьківщини і народу, який вас підтримував і вболівав за вас. Не чекав від вас, фу".

"Тріколорчики розгледів до того, як постив?"

"Зараз напише, що сторінку зламали. Вата вона ж така. Переконливе прохання до тебе, Вася, ніколи більше не піднімай український прапор".

"Був шанований спортсмен ... і не стало".

"Чиїх будеш, православний?"

"А я думав, що Василь розумна людина, тому що на тему політики як мінімум мовчить. Ну що ж, стався камінг-аут. Воістину, не сотвори собі кумира, тому що потім в ньому розчаруєшся".

"Ці суки наших пацанів вбивають!"

"Так минає мирська слава. Тепер ти просто забіяка, що зрікається своєї Батьківщини на догоду окупантам".

"Путінський .... з відбитою головою. Скільки їх розвелося, сук православних".

"Нехай ватний Ломаченко поцікавиться, як москалі вспорували животи і чинили інші звірства в Україні і на Донбасі".

"Дааа .. ви його хоч дивилися? А якщо і дивилися, то тим більше зашквар. Збирали б ви манатки", - пишуть користувачі.


Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...