Хіти тижня. "Было лучше, мы уже сами готовы вернуть Украину": Шахтарі "ЛНР" нарешті прозріли, - Казанський

Шкода, що гірники не розуміли очевидного відразу.

Український журналіст і блогер Денис Казанський розповів, як змінилося ставлення шахтарів "ЛНР" до Росії і її проектів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку Дениса Казанського в Twitter.

Казанський звернув увагу на пост, який підтверджує бажання шахтарів ОРДЛО відмовитися від "русского мира". "Шахтарям ОРДЛО більше не подобається" русскій мір ", - написав Казанський, зазначивши, що шкодує про те, що пройшло багато часу і принесено безліч жертв для "розуміння очевидного".

Журналіст опублікував повідомлення "Шахти Никанор-Нова", оприлюднене в Мережі. У повідомленні представники шахти розповідають про так звану реорганізацію, яка нібито "дозволить підвищити економічний потенціал вугільної галузі "ЛНР". Через цю саму реорганізацію гірникам вже протягом півроку не виплачують зарплати, пояснюючи це тим, що "добре для майбутнього вугільної промисловості та залізничної інфраструктури". "Так, не думав, що це скажу, але якось при Україні жилося краще. І тих, хто буде ганьбити мене в коментарях про те, що "І їдь в свою Укропію", я вам відповім, більшість би не просто виїхало туди, а вже самі готові повернути все як було", - написав один з шахтарів "ЛНР".


"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...