Хіти тижня. Блокада російського вугілля на Львівщині: Глава поліції області звернувся до чиновників та підприємців

Усіх затриманих учасників акції блокади на залізниці звільнено, постраждалим надано медичну допомогу.

Блокування відбувалося на станції Соснівка у Львівській області. Фото: lv.npu.gov.ua.

Начальник Головного управління Нацполіції (ГУНП) у Львівській області Василь Віконський звернувся до місцевої влади та керівництва вугільного підприємства із закликом вирішити проблеми, через які активісти і ветерани війни на Донбасі блокували вагони з нібито російським вугіллям. Звернення Віконського опубліковано на сайті ГУНП, передають Патріоти України.

"Враховуючи, що питання переросло у політичну площину, звертаюся до місцевої влади та керівництва вугільного підприємства негайно вирішити свої спірні питання. Поліція розблокувала шляхи, тепер ви повинні знайти вирішення проблеми. Запрошені до поліції громадяни будуть встановлені, порушники оштрафовані, і всіх їх відпустять", – заявив начальник поліції Львівської області.

На станції Соснівка вагони з російським маркуванням, наповнені нібито російським вугіллям, блокували з початку вересня. Громадські активісти і ветерани війни на Донбасі виступають проти торгівлі з окупантом. За їхніми даними, вагони прямували на місцеву збагачувальну фабрику, яку контролює нардепка від партії "Опозиційна платформа – За життя" Наталія Королевська.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...