Хіти тижня. Близько 40 молодиків спортивної зовнішності: На Закарпатті розпочався бунт проти прикордонників (фото, відео)

Зараз прикордонники роботи продовжують і фіксують дії громадян.

Жителі Закарпаття виступили проти прикордонників. Ілюстрація: прес-служба ДПСУ.

У вівторок, 2 квітня, на кордоні з Румунією прикордонники відновили роботу з облаштування території, проте місцеві жителі влаштували бунт. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, передають Патріоти України.

Прикордонники Мукачівського загону на ділянці відділу прикордонної служби "Ділове" почали встановлювати загороджувальний паркан на лінії державного кордону. Але відразу після цього на місце прибула група молодих людей - близько 40 осіб. Вони вимагали зупинити роботи. Зазначається, що чоловіки, більшість з яких місцеві жителі, вже потрапляли в поле зору прикордонників за порушення українського законодавства.

"Молоді люди намагалися всіляко заважати правоохоронцям і провокувати їх. Також до місця установки огорожі прибув голова сільради н.п. Ділове", - йдеться в повідомленні.

В даний час прикордонники роботи продовжують і фіксують дії громадян. Місцеві жителі, демонструючи непогодження з представниками Держприкордонслужби також перекрили автомобільну дорогу сполученням Рахів-Мукачеве.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...