Хіти тижня. Бог маркетингу: Продавець на пляжі повеселив публіку (відео)

На популярному українському курорті Бердянськ (Запорізька область) продавець відзначився забавною рекламою свого товару серед відпочиваючих на пляжі.

Відповідне відео опубліковано в групі "Це Запоріжжя" в Instagram, передають Патріоти України.
"Размером 28 сантиметров, она такая сладкая и сочная! Поторопитесь кукуруза только этим летом! Азовская креветочка, сочная конфеточка! Ее нежное мяско..." - говорить продавець в рупор, заманюючи покупців.
У мережі тут же почали обговорювати талановитого спекулянта. "Бог маркетинга из Бердянска", "Ему бы фильмы озвучивать", "Я аж заслушалась", - сміються в мережі.

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...