Хіти тижня. "Богатий турист не попер": Мешканець Криму показав свіжі фото відомого курорту

У мережі з'явилися свіжі фото "натовпів туристів" в окупованому Криму. Відповідні знімки публікує місцевий житель Сандро Киріак в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Місто Судак у моря. Високий сезон_1. Фотокартки 23 липня 2019 року. Опублікую по одній серії для нормального перегляду тих, хто "а ми з телефону заходимо" ;) Види західної частини узбережжя курортного містечка", - йдеться у повідомленні.

Користувачі мережі коментують, мовляв як-же так, "іще ж цілий серпень попереду". На фото можна побачити, що раніше популярне кримське місто Судак "не блищить" натовпами туристів. На пляжах відпочивальники є, але не в такій кількості, як до 2014 року.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...