Хіти тижня. Бойові буряти з відрами бігають: На Уралі палає військова частина армії РФ (відео)

У Свердловській області РФ сталася страшна пожежа в одній частині військ радіаційного, хімічного і біологічного захисту російської армії.

У середу, 19 червня, в частині №42748 військ радіаційного, хімічного і біологічного захисту ЗС РФ сталося загоряння. Військове керівництво Росії за традицією спробувало применшити масштаби НП - повідомило про "задимлення даху". Однак в мережі вже з'явилися кадри, як палає вогнем військовий об'єкт - величезна шапка чорного диму здіймається над місцем НП, передають Патріоти України.

За останніми даними, спалахнула будівля, де зберігалися димові шашки.

Місто Ревда знаходиться всього в 1 км від місця НП, але запевняють військові, загрози немає. Примітно, що пожежники приїхали гасити пожежу без захисних костюмів. Жителі довколишніх населених пунктів порахували це хорошим знаком.

За даними військових, в пожежі ніхто не постраждав.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...