Хіти тижня. "Боря-кавник": Одесит вразив українців вчинком під час страшної пожежі

Під час гасіння пожежі в Одеському коледжі економіки та права чоловік готував каву для рятувальників всю ніч безкоштовно.

Про вчинок жителя Одеси розповіли в пресслужбі Міністерства внутрішніх справ України. На своїй сторінці у Facebook правоохоронці опублікували фото героя, передають Патріоти України.

"Деякі герої не носять плащі. Цей молодик усю ніч готував безкоштовно каву для рятувальників, які гасили пожежу в Одесі. Ми вдячні вам за велике серце! Тому що річ же не в ціні на чашку кави, річ у турботі про інших", – прокоментували вони.

На знімках зображені сам молодий бариста і його автомобіль із написом: "Боря кавник".

Українці оцінили такий вчинок, що і висловили в коментарях під постом.

"Ти зробив те, що міг для людей! Зробив, що вмієш, і вмієш досконало! Дякую за добре серце тобі, твоїм батькам за стрижень в тобі і тебе!", "Читала, який молодець цей бариста! Дуже порядна людина! Низький уклін йому! він на біді не заробляє", – подякували українці.


У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...