Хіти тижня. Борці України і Грузії влаштували масову бійку прямо під час турніру (відео)

Бійка сталася між українцем Магомедом Закарієвим і його грузинським опонентом на килимі Зурабом Ербоцонашвілі. Потім до них приєдналися інші спортсмени і тренери.

Як стало відомо, інцидент стався на турнірі "Яшар Догу" в Туреччині. Після того як до бійки підключилися й інші учасники заходу, на килимі почалося справжнє побоїще, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Видання пише, що українець і грузин змагалися в півфінальній сутичці у вазі до 79 кг. Вів грузинський спортсмен з рахунком 8:5. У якийсь момент Закарієв завдав удар супернику по обличчю, через що до них стали збігатися не тільки інші спортсмени, а й тренери. А головний наставник грузинської збірної Георгій Янтбелідзе встиг завдати удару кривдникові свого підопічного.


Після того, як масове побоїще було завершено, стало відомо, що і українського, і грузинського спортсменів дискваліфікували. Проти Ербоцонашвілі і Закарієва будуть застосовані санкції з боку Міжнародної федерації спорту.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...