Хіти тижня. "Брат" Лох-Неського чудовиська: У Канаді помітили загадкову істоту (фото)

Американський студент під час відпочинку в Канаді зняв на фото загадкову істоту, яку прийняли за північноамериканського "двоюрідного брата" знаменитого Лох-Неського чудовиська. Про це пише The Sun, повідомляють Патріоти України.

Студент з Флориди зробив два фотознімки в національному парку Банф в Альберті в той момент, коли шия незвичайної істоти з`явилася з води.

"Волосся на моєму тілі встали дибки, я був шокований тим, що побачив. Показав фотографії сестрі, і вона підтвердила мої доводи – істота була схоже на Лох-Неське чудовисько", - стверджує 17-річний Метью Д'Аміко.

Як відомо, згідно з шотландською легендою, чудовисько живе в озері Лох-Несс, звідки і отримало свою назву. У 1934 році з'явилася культова фотографія хірурга, який заявив, що у нього є вагомі докази існування Лох-Неського чудовиська у вигляді відповідних знімків.

Видання стверджує, що навесні цього року люди двічі помічали монстра, а восени позаминулого року фотограф Ян-Бремнер встиг зафіксувати його на фото. Тоді друзі Бремнера пожартували, що на зображенні, скоріше, три граютчихся котика, однак працівник складу віскі зробив припущення про лохнеське чудовисько.

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...