Хіти тижня. "Буде чесніше, якщо я цей проект залишу": Данилко зі сльозами покинув "Х-Фактор" (відео)

Чи зможуть тепер глядачі побачити Андрія Данилка в якості судді шоу Х-Фактора, чи буде призначений інший тренер замість нього - невідомо.

Андрій Данилко. Фото: соцмережі.

23 листопада під час 11 випуску популярного вокального шоу "Х-Фактор 10 сезон" співак, шоумен і суддя 46-річний Андрій Данилко вирішив покинути проект. Суддя заявив про це прямо в ефірі, передають Патріоти України.

Під час суперечки інших суддів Х-Фактора Насті Каменських, Олі Полякової та Ігоря Кондратюка про те, чиї підопічні кращі, творець легендарного образу Вєрки Сердючки відсторонився від розмови та помітно хвилювався. Коли на сцені з'явилися конкурсанти з категорії "Групи", що дісталалася Данилку, він сів подалі від інших. А далі оголосив про рішення - піти з шоу.

"Слухайте, може я не правий. Сиджу тут, цілий день промучився. Заради Бога, тільки ви мене вибачте. Я щоранку прокидаюся і думаю. Хлопці, тільки не ображайтеся. От я ніби не виправдовував надій. Я настільки пустий! Ось сьогодні дівчатка і хлопчики переодягаються, думають - що він весь час у чорному? Думаю, сьогодні одягнуся - купив у Бельгії одяг для ефірів Х-Фактора. Я дивлюся, і я наче придурок! Розумію, наскільки це важливо, і думаю, що буде чесніше, якщо я цей проект залишу. Тому-що може з'явиться якийсь наставник, який вам допоможе", - сказав Данилко.

Артист висловив думку, що "проблема в ньому самому". "Може, ви зміните цю ситуацію. Але я подумав, що мені треба когось вибирати. Не готовий це робити. Ви всі здібні хлопці. Мені здається, що мені краще цей проект покинути. В будь-якому разі хтось із вас трьох буде в прямих ефірах. Але я нічого не можу зробити. Вибачте", - попрощався Данилко та залишив студію.

Судді відреагували на скандальний поворот в Х-Факторі. Кондратюк висловив думку, що Данилко не задоволений тим, що йому дісталася сама лише категорія "Групи", а не по представнику зі всіх інших:" Я його в принципі готовий підтримати".

"Я фігію! У мене таке відчуття, що я якось наче винна в цьому", - сказала Полякова.

Чи зможуть тепер глядачі побачити Данилка в якості судді шоу Х-Фактора, чи буде призначений інший тренер замість нього - невідомо.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...