Хіти тижня. Буде щастити у всьому! Грошова удача в серпні може посміхнутися трьом знакам Зодіаку

Відомий астролог Влад Росс, який передбачив цікавий поворот подій в Україні, назвав три знаки Зодіаку, які в серпні будуть успішними у фінансовій сфері. Про це пише УНІАН, передають Патріоти України.

Водолій

На представників знака в серпні може "впасти" несподіваний прибуток. Третій місяць літа подарує Водоліям можливість несподівано зірвати великий куш.

Діва

Діві в останній місяць літа випаде шанс отримати підвищення та збільшити свої доходи. Деякі з них почнуть власний бізнес. Успішними будуть масштабні проекти - відкриття великого заводу або фабрики.

Козеріг

Посміхнеться фінансова удача в серпні і Козерогові. Представник знака вдало вкладе гроші, проведе плідні ділові переговори. Важливо позбутися відволікаючого впливу оточуючих і тоді успіх гарантований.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...