Хіти тижня. Буде щастити у всьому: Відомий астролог розповів, у яких знаків Зодіаку у серпні закінчиться чорна смуга

Не варто засмучуватися, якщо останнім часом зодіакальні представники занурилися в напружений період життя. Гороскоп Павла Глоби готовий вказати на знаки Зодіаку, яким серпень допоможе розпрощатися з чорною смугою, передають Патріоти України.

Близнюки

Можливо, останнім часом Близнюкам довелося несолодко. Виникло дуже багато труднощів і проблем, з якими змушені були боротися. Ще і дні здавалися сірими, через що зодіакальний представник занурився в небезпечну депресивний настрій. Але серпень позбавить вас від усього цього, тому що ви зійдете з чорної смуги. Суть полягає в тому, що ви зустрінете нової людини. Гороскоп закликає Близнюків продовжити з ним спілкування, адже саме ця особистість витягне вас з моря негативу. Своїм ентузіазмом і унікальними ідеями він знову поверне кураж і інтерес до життя Близнюків. Ви знову почнете дивитися на все з позитивом і гумором.

Козеріг

Чорна смуга знака зодіаку Козеріг полягала у серйозних проблемах на роботі. Хтось не встиг перебудуватися і був скорочений або ж переведений на низькооплачувану посаду. Можливо, довелося працювати набагато більше при меншому окладі або ж ви загрузли в боргах і проблеми. Не переживайте, адже астрологічний прогноз на серпень поспішає розчистити ваш шлях. Причиною всіх проблем послужила ваша незібраність, тому що розгубилися в нових реаліях. Але не турбуйтеся, адже в серпні все налагодиться. Козеріг нарешті адаптується і зможе повернути контроль. Ви вибираєтеся на білу смугу удачі з усіма бонусами і привілеями, за якими так сильно нудьгували.

Водолій

Астропрогноз закликає Водолія проявити максимальну пильність в серпні, тому що кінець літа створює найсприятливіші умови для того, щоб зійти з чорної смуги і повернути собі удачу. Це дійсно шикарна можливість для представника зодіакального повернутися в стрій і почати все з чистого аркуша. Першою звісточкою стане невеликий бонус на роботі, який дозволяє скинути з себе частину обтяжливої рутини. Поступово знак зодіаку Водолій набереться сил, щоб взятися за новий проект, поліпшити матеріальне становище і налагодити стосунки в родині. При цьому важливо мислити позитивно і витравлювати з себе всі токсичні думки. Пам'ятайте, що ви здатні багато чого добитися!

Риби

Для гороскопу взагалі дивно, що Риби опинилися на чорній смузі, адже перед нами найбільш щасливий і везучий, знак зодіаку. Але звинувачувати залишається тільки себе, тому що ви більшу частину часу проводили у власній голові, проігнорувавши всі підказки і бонуси від Всесвіту. Радує лише той факт, що знак зодіаку Риби в серпні 2020 року встигне отямитися і взяти себе в руки. Ви усвідомлюєте, що бездіяльність призводить до плачевних результатів, що і змусить вас проявити активність і нарешті стати головним героєм власного життя. Пам'ятайте, що ви не одні, адже рідні і друга половинка нададуть всю потрібну підтримку.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...