Хіти тижня. Буде ще гірше: У мережу потрапили моторошні відео гастрономічних уподобань китайців

У Китаї хочуть впровадити закони проти торгівлі і споживання екзотичних видів тварин через спалах коронавірусу 2019 nCoV.

Як пише Daily Mail, попит на диких тварин в Азії, особливо в Китаї, прискорює вимирання багатьох видів, а також створює постійну загрозу для здоров'я, яку влада не змогла повністю усунути, передають Патріоти України у січні 2020 року.

Що стосується смертельного вірусу, то дослідники ще не оголосили його остаточний джерело, однак у нього є генетичні маркери, виявлені у кількох видів тварин.

Повідомляється, що якщо споживання нерегульованої дикої природи буде тривати, то громадськість буде знову мати справу з підвищеним ризиком появи нових вірусів, потенційно більш смертоносних.

При цьому ще 21 січня в Китаї заборонили всі поставки диких тварин з Ухані. Влада також закликала громадськість задуматися про ризики, пов'язані з вживанням таких видів.

Увага, відео 16+

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...