Хіти тижня. "Буде все життя сьорбати л*йно повною ложкою": Український боксер різко висловився про Лукашенка

Український напівсередньоваговик Іван Редкач поділився своєю думкою про антиурядові протести, які відбуваються в Білорусі після президентських виборів, передають Патріоти України.

"У Лукашенка був шанс увійти в історію, як перший і, швидше за все, єдиний диктатор на пострадянському просторі, який добровільно віддав владу в результаті вільних виборів. Стати таким справжнім батьком нації, оточити себе повагою, пити чай з малиновим варенням і раз на місяць розповідати журналістам байки про те, як він спілкувався з президентами різних держав. Але замість ось такої щасливої старості, він вирішив стати батьком шакалів, які нишпорять по містах Білорусі, б'ють людей, затримують, катують", – написав Редкач на своїй сторінці в Instagram.

Він зазначив, що дії Лукашенка, які спровокували сутички між людьми та співробітниками правоохоронних органів, можуть спровокувати громадянську війну.

"Читаєш репортажі з РУВС і тюрем, де зараз знущаються над тими, хто вийшов відстоювати свої права, і розумієш, що ось так починаються громадянські війни, коли одна частина суспільства повністю втрачає людську подобу. І все це влаштував Лукашенко, який тепер замість чаю з малиновим варенням буде все життя сьорбати л*йно повною ложкою", – підсумував боксер.

Іван Редкач прокоментував дії Лукашенка

"Спочатку подумали, що це вибух": У кропивницькому дендропарку розбилася насмерть жінка

вівторок, 7 травень 2024, 19:14

У дендропарку Кропивницького розбилася насмерть 56-річна жінка. Вона впала з оглядового колеса. Про це «Суспільному» розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко, передають Патріоти України. Поліція вже розпочала кримінальне провадження за част...

Був "змушений поїхати до хворої матері": У Рівному головного сержанта засудили за дезертирство

вівторок, 7 травень 2024, 18:56

У Рівному апеляційний суд покарав військовослужбовця за дезертирство, вчинене в умовах воєнного стану і відправив його на 5 років за ґрати. Про це передає Zaxid.net з посиланням на вирок суду, передають Патріоти України. Як йдеться у справі, головний с...