Хіти тижня. "Будет царем!": Стало відомо про приїзд на Донбас Януковича

Син колишнього українського президента-втікача Віктора Януковича Олександр нібито таємно відвідав окупований Донецьк. Про це в середу, 15 травня, розповів блогер "Фашик Донецький" на своїй сторінці в Twitter із посиланням на особисті джерела, повідомляють Патріоти України.

"Приїжджав Саша стоматолог (так називають сина Януковича. – Ред.) у Донецьк, був у кінці минулого тижня з екс-головою СБУ Якименком. Привезли 15 осіб експертів для оцінки перспективних об'єктів інфраструктури (підприємства, житлові будинки, недобудови, комунальні підприємства)", – написав блогер.

За його словами, Янукович-молодший і Якименко залишили фахівців, щоб вони оцінили й підрахували, "де ще можна зрубати грошей". Блогер стверджує, що "Янукович буде тут тепер царем, бо Москва готує "ДНР" до автономії в складі України".

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...