Хіти тижня. Будівельники зламали закони фізики: Мережу здивувала будівля в Японії, яка дивом ще не впала (фото)

У мережі звернули увагу на незвичайний будинок в Японії, конструкція виглядає дуже хиткою і користувачі не розуміють, як ця споруда ще не впала. В основі будівлі знаходяться вузькі бетонні сходи, на яких тримається решта конструкції, і, здається, вона ось-ось повинна впасти, передають Патріоти України.

Будівля знаходиться в місті Такасіма, але хто її власник - журналістам невідомо. Залишилися неясними і мотиви, за якими будівельники вибрали такий дизайн. Однак деякі люди підозрюють, що таким чином господар будинку економить на податку на нерухомість, а інші вважають - це єдине архітектурне рішення, що дозволяє отримати відразу два паркувальних місця.

Інженери пояснили, чому будівля не впала. Це консольна конструкція. Будинок стоїть на стійкій платформі, яка відчуває навантаження тільки з одного боку.

У мережі піднялася хвиля жартів, користувачі почали проводити паралелі.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...