Хіти тижня. Будні скреп: Пацієнти без ніг повзуть по підлозі, а лікарі байдуже проходять повз (відео)

Такий кошмар не заважає кремлівським "небожителям" говорити про "велич Росії" і "підйом з колін".

Моторошну сцену в хірургічному відділенні Іглінської центральної районної лікарні в Башкирії зняли очевидці, шокуюче відео швидко розлетілася по Мережі. Кадри також з'явилися і в телеграм-каналі Hue, передають Патріоти України.

На відео видно, як безногий чоловік повзе по коридору лікарні, спираючись на коліна і впираючись долонями в підлогу. Куди хотів потрапити хворий, неясно, в якийсь момент повз нього проходить медпрацівник, навіть не намагаючись допомогти чоловікові. У коментарях користувачі в такій ситуації прямо вказують на вину головлікаря лікарні Карунас.

Про проблему повідомили міністру охорони здоров'я Башкирії Максиму Зебеліну, і той нібито пообіцяв розібратися, "не закривати очі". Крім того, написано, що в лікарні - дефіцит кадрів, за хворими нікому доглядати. А якщо подивитися відео, то можна зробити висновок, що таке видовище - звичайне явище для цієї лікарні. Адже поруч з безногим пацієнтом пройшли люди в медичному спецодязі і ніяк не відреагували на моторошне видовище.

Така ситуація подвійно обурлива ще й тому, що адміністративний центр Іглинського району - селище Іглине - фактично передмістя столиці республіки, Уфи, розташоване від неї в 20-ти кілометрах. Тобто, в даному випадку мова йде зовсім не про глухий закуток. Це відео, на жаль, - не щось надзвичайне. У соцмережах і в пресі розміщено чимало фото і відео, знятих в російських лікарнях, де пацієнти перебувають у жахливих умовах і всім на це наплювати. Однак такий кошмар не заважає кремлівським "небожителям" говорити про "велич Росії" і "підйом з колін".

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...