Хіти тижня. Будні скреп: У Росії ведмідь напав на туристів і з'їв школяра (фото)

У Красноярському краї ведмідь напав на групу туристів, внаслідок чого загинув один підліток і двоє поранені. Про це повідомляє Telegram-канал BAZA, передають Патріоти України.

У парку "Ергаки", на півдні Красноярського краю, 16-річний школяр відірвався від туристичної групи. Двоє пішли його шукати, але виявили мертвим біля озера Ведмеже. Хлопчик помер на місці від отриманих травм. Поряд з ним був ведмідь, який накинувся на двох інших туристів, вони отримали поранення.

Загиблий хлопчик був місцевим, підробляв, допомагаючи туристам під час подорожі. Приносив їжу з найближчого населеного пункту. Ведмедя застрелили співробітники парку.

"Тварина напала через голод: довга холодна погода призвела до відсутності їжі. Туристи були молоді і недосвідчені, тому проклали небезпечний маршрут - через основне місце проживання ведмедя. Швидше за все хижак стежив за тургрупою, а коли хлопець залишився один - напав", - йдеться в повідомленні Telegram-каналу Mash. Зараз рятувальники виводять людей з парку. Ведеться слідство.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...