Хіти тижня. Будні скреп: У російському морзі влаштували стриптиз на честь 23 лютого

У Санкт-Петербурзі співробітники моргу влаштували корпоратив, на який запросили професійну стріптезершу з нагоди святкування 23 лютого.

Як пишуть місцеві ЗМІ, запальний танець гаряча дівчина виконала в ординаторській петербурзького Бюро судово-медичної експертизи.

Один з присутніх на святкуванні, яке відбулося 22 лютого, знімав все на відео. Незрозумілим чином кадри потрапили в мережу, після чого розгорівся гучний скандал.

Справа в тому, що на відео вдалося розглянути завідувача відділом судово-медичних експертиз трупів Віктора Василенка. Чоловік підтвердив інформацію про те, що його установа дійсно замовила стриптиз для корпоративу своїх співробітників.

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...

В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: Що треба знати водіям

неділя, 28 квітень 2024, 12:30

В Україні набувають чинності нові положення Правил дорожнього руху. Згідно з ними, ближнє світло фар за містом залишається обов’язковим і після 1 травня. Відповідні зміни до ПДР були внесені постановою Кабміну №1105 від 20 жовтня 2023 року, передають ...