Хіти тижня. Будьте обережні! "ПриватБанк" попередив українців про проблеми

Державний Приватбанк попередив всіх українців про те, що в умовах карантину будуть введені нові функції.

В умовах розповсюдження смертельно небезпечного коронавіруса державний банк Приватбанк робить все, щоб убезпечити своїх клієнтів від спілкування з іншими людьми. Адже це може бути дуже небезпечно. Так в прес-службі банку запропонували користувачам відмовитися від обов'язкової друку паперових чеків в POS-терміналах і пояснили, як буде працювати нововведення, передають Патріоти України.
Як розповідають представники банку, що тепер всі чеки будуть друкуватися виключно на прохання самого клієнта. Як раніше це було, що вони друкувалися по умовчання - більше не буде.

Таким чином, після того як пройшла авторизація і покупка була оплачена на екрані POS-терміналу з'явиться питання, друкувати чек чи ні. Касир зможе вибрати потрібний варіант.

Як повідомляється, що таке нововведення буде мати відразу кілька позитивних сторін. По-перше, на друкування чеків, а точніше їх відсутність, можна зберегти просто величезна кількість паперу. А це значить, що будуть збережені дерева.
Також через чек є ймовірність підхопити коронавірус. Адже чек передається з рук касира в руки клієнта. Тому це ще один аргумент на користь того, що чек друкувати не потрібно.
У банку також відзначили, що за статистикою чек потрібен був лише в 5% випадків. А реальна потреба в чеку потрібна, якщо цей товар продається з гарантією.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...