Хіти тижня. Будьте обережні: Українцям розповіли про нову шахрайську схему в супермаркетах

Українців закликають уважно перевіряти чеки на касі.

Українцям розповіли про новий обман на касі магазинів. Про те, як персонал супермаркетів "розводить" довірливих покупців, повідали на одному з київських форумів, передають Патріоти України.

Суть розводу, за словами автора, полягає в наступному. Продавець бачить, що покупець взяв багато продуктів, і коли "пробиває", то починає на деякі продукти вводити коди вручну. Це, каже юзер, робиться для того, щоб нарахувати зайвих продуктів. "У мене була ситуація, коли я купив кілограм картоплі, а мені пробили як кілограм цукерок, при цьому я переплатив близько 40 грн. Звичайно, я не став перевіряти це на касі, тому що у мене було дуже багато продуктів, і банально чек був великим, помітити важко. Одна знайома також скаржилися мені, як у неї в чеку виявилася червона риба, замість курки! Уявляєте, в яких обсягах кожен день обманюють звичайних покупців?" - написав користувач.

Тому, закликав українців автор публікації, будьте завжди уважні і перевіряйте ваші чеки на касі.

До речі, користувач мережі також впевнений, що адміністрація магазинів знає про такі витівки своїх співробітників. Більш того, продавців спеціально навчають такого шахрайства.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...