Хіти тижня. Буйство скреп: Росіянин вісім років ґвалтував власного собаку (фото)

За знущання над твариною нелюда всього лише оштрафували, на 2,5 тисячі рублів.

Зоозахисниця Олена Жданова розповіла абсолютно дику історію, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Так, в місті Салават (Башкирія) жителі неодноразово бачили, як 38-річний чоловік ховається в парку за кущами і гвалтує свою собаку породи стаффордширський тер'єр.

Довго терпіти неподобство жалісливі городяни не стали: підстерегли, коли черговий раз збоченець відпустив пса з повідка, викрали нещасну тварину і привезли до Олени в Уфу.

«Лікарі сказали, що пса гвалтували все життя: у нього в області заднього проходу утворилася величезна гематома, - розповіла Олена. - Його прооперували. Стан пса стабільний, але в туалет ходити він поки не може - мочиться кров'ю. Крім того, йому після операції потрібен догляд: щодня приходить ветеринар і робить йому знеболююче, антибіотики, дає засіб від запорів. За прогнозами, на реабілітацію потрібно як мінімум місяць».

Зараз нещасна тварина живе у Олени, але у неї шестеро своїх барбосів, так що залишити собі страждальця вона не може. Зоозахисниця розповідає, що псу вісім років, він дуже добрий і ласкавий. Коли песику обробляють рану, він норовить руки лизнути.

На колишнього господаря стаффорда поскаржилися в поліцію, його оштрафували на 2,5 тисячі рублів.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...