Хіти тижня. Буйство скреп: У "ДНР" показово вбили "тютюнового короля" Донбасу (відео)

Очевидці повідомляють, що бачили, як Ігор Шалигін сів в машину, завів двигун і відразу пролунав вибух.

В окупованому Торезі на Донеччині вибухнув автомобіль, припаркований неподалік від будівлі міського суду. Машина згоріла, власник загинув. Про це повідомили в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Інцидент стався вдень у вівторок, 19 листопада, але місцеві жителі, що відзняли палаюче авто на відео, повідомили про те, що трапилося в соцмережах тільки в четвер, 21 листопада. В кримінальні зведення подія не потрапила.

«На сьогодні відомо, що загинув місцевий бізнесмен і завідувач підприємства з виготовлення сигарет "Черчілль" Ігор Шалигін. Очевидці повідомляють, що бачили, як Ігор сів в машину, завів двигун і відразу пролунав вибух. Автомобіль із загиблим чоловіком згорів повністю. Свідки події зняли все на відео. Хто вчинив страшний злочин, зараз розбираються правоохоронні органи», - уточнила на своєму каналі в Telegram головний спеціаліст «міністерства інформації ДНР» Майя Пирогова.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...