Хіти тижня. Бунт в Чемоданівці: Поки Москва шукали "фашистів" в Україні, російська глибинка починає збройні погроми (відео)

ЧемодановкаСеляни-пензяки постраждали в збройній сутичці з циганами і розпочали проти ромів загальну війну. Про це пише «Лента.ру» з посиланням на повідомлення в соціальних мережах, зазначають Патріоти України.

«Жителі села Чемоданівка в Пензенській області вступили у відкритий конфлікт з циганами, оголосивши їм війну», - йдеться в повідомленні.

Збройний конфлікт між місцевими і циганами стався в самому центрі села. Очевидці повідомляють, що сутичка переросла в справжню бійню з ножами, сокирами і навіть вогнепальною зброєю. У місцеву лікарню з ножовими пораненнями доставили трьох місцевих жителів.
За словами однієї з мешканок, таким чином селяни намагаються захистити своїх дітей, до яких цигани почали приставати, а також жінок. За однією з версій причиною конфлікту стала спроба згвалтування циганами однієї з місцевих мешканок.
Народний сход в Чемоданівці почався ввечері 14 червня. У сільського будинку культури зібралися десятки людей, крім губернатора туди прибули місцеві чиновники і керівник обласної поліції у супроводі загону ОМОН.


Як пишуть в місцевих пензенських спільнотах соцмереж, селяни заступилися за дітей, до яких цигани нібито почали «масово приставати».

Згідно з іншою версією, раніше цигани спробували згвалтувати одну з місцевих мешканок, ймовірно, неповнолітню.

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...