Хіти тижня. "Був "другом сім'ї" та зґвалтував у 17 років": Знайшлася ще одна ймовірна жертва зірки "У бій ідуть тільки старики"

Український маркетолог Марія Смирнова-Матрос заявила, що її зґ‎валтував знаменитий радянський актор, зірка фільму "У бій ідуть тільки старики" – 75-річний Володимир Талашко. Подія нібито сталася у 2007 році, коли дівчині було 17 років. За словами потерпілої, після цього її перестала цікавити режисура. Відповідний пост Марія опублікувала на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Як розповіла дівчина, Талашко був другом сім'ї з її чотирьох років. Вона повідомила, що актор запросив до себе "репетирувати" до вступу. "Забула сказати. Володимир Талашко зґ‎валтував мене в мої 17 років. Він був другом моєї сім'ї з моїх чотирьох років. Теж запросив до себе "репетирувати" до вступу і я поїхала за мрією. Режисура мене після цього цікавити перестала, чому я зараз дуже рада. Була б поганим продюсером", – написала Марія.

У коментарях дівчина зазначила, що після інциденту не звернулася в поліціію, оскільки не хотіла починати публічний скандал.

До речі, до цього Володимира Талашка звинуватили в численних сексуальних домаганнях до молодих дівчат. За попередньою інформацією, знаменитість чіплявся до абітурієнток і студенток Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого, де працює.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...