Хіти тижня. Били битою і палили газовою лампою: На Київщині чоловік жорстоко розправився з коханцем своєї дружини

Чоловік разом з друзями викрав коханця дружини і жорстоко над ним знущався.

У Переяслав-Хмельницькому Київської області чоловік викрав ймовірного залицяльника своєї дружини, так як запідозрив її у зраді. Щоб з'ясувати всі подробиці, він привернув до скоєння злочину своїх товаришів, а жертву піддав страшним тортурам, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу поліції Києва.

Зловмисник разом з товаришами напали на 38-річного чоловіка, одягнувши маски з прорізами. Вони зайшли до нього додому, побили його, наділи на руки наручники, а на голову поліетиленовий пакет. Після цього – завантажили його в багажник автомобіля і відвезли в невідомому напрямку.

Після прибуття на місце, викраденого піддали тортурам. Його били дерев'яною битою по голові, а також палили по стегнах газовою лампою. Через кілька годин знущання припинилися, і викрадачі відпустили чоловіка додому.

Він звернувся в поліцію і після проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника – ним виявився 43-річний житель Переяслава-Хмельницького.

За даним фактом відкрито два провадження – за ч. 2 ст. 127 і ч. ст 2. ст. 146 Кримінального кодексу України (Катування та викрадення людини). Підозрюваному оголосили про підозру і в якості запобіжного заходу суд обрав йому цілодобовий домашній арешт.

Постраждалий чоловік на даний момент знаходиться на лікуванні, так як у нього діагностовано множинні травми. Поліція Переяслав-Хмельницького проводить слідчі заходи, щоб встановити інших учасників злочину.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...