Хіти тижня. Били ногами: Підлітки, які познущалися з ветерана АТО у Києві, поплатилися за напад (фото)

Підліткам із Києва, які жорстоко побили ветерана АТО, танкіста Віктора Симончука, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Один з них перебуватиме під нею 30 днів, а другий - 60. Про це написали на сторінці "Ветеранського Братерства" у Facebook, передають Патріоти України.

Зазначається, що злочинцям інкримінують частину 2 статті 187 Кримінального кодексу України. Вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від семи років.

"15 квітня у Києві під Жилянським мостом трапився жахливий випадок. Двоє малолітніх недолюдей вирішили пограти в "бандитів". У результаті вони жорстоко побили і пограбували чоловіка. Били довго, протягом 10 хвилин, після тупого удару в голову він без свідомості впав на землю, а вони продовжили бити ногами по голові та всьому тілу. І додумалися все це знімати на камеру, де вони зі словами "Дивіться, як ми ху**имо дідуся", продовжували калічити, забрали якісь копійки і окуляри", – розповіли про страшний інцидент ветерани.

За словами захисників, зараз життю Симончука вже нічого не загрожує, однак він перебуває в лікарні з декількома важкими травмами.

Нагадаємо, що Віктор Симончук – це ветеран російсько-української війни, був танкістом. Протягом трьох років чоловік гідно виконував свій обов'язок, за що і отримав у 2016 році орден Богдана Хмельницького III ступеня.

"Слава Богу, цих малолітніх бандитів затримали, вони отримали 30 і 60 днів досудового затримання. "Ветеранське Братерство" буде стежити за ходом цієї справи. Ми зробимо все, щоб нападників чекала справедлива кара і вони відповіли за свої вчинки!" – написали воїни.

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...