Хіти тижня. Частина українців, яких евакуювали з Дохи, втекла від примусової обсервації прямо з-під готелю

Частина українців, які прилетіли з Балі, до сих пір знаходиться в літаку.

Деякі українці, які 30 березня прилетіла до Києва з Дохи і повинні були відправитися на обов'язкову обсервацію, втекли з автобуса після того як їх привезли до столичного готелю. Про це повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews. передають Патріоти України.

Так, один з українських туристів повідомив, що їх на автобусах привезли з аеропорту "Бориспіль" до готелю "Козацький" на Майдані, після чого сказали "робити, що хочуть". На це деякі просто роз'їхалися, обіцяючи дотримуватися самоізоляції.

Ще частина людей поїхала в готель "Пуща", де більшість написали відмову від обсервації і угоду на добровільну самоізоляцію. Поліція попередила, що за адресою можуть перевірити в будь-який час і тоді вже буде не адміністративна, а кримінальна відповідальність.

Третя частина людей до сих пір в літаку, оточеному Нацгвардією. Відомо, що на одному борту ще 30 осіб.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...