Хіти тижня. Чекати не дуже довго: У Китаї озвучили терміни закінчення пандемії коронавірусу

Медики зробили висновок щодо низького відсотка повторних заражень серед тих людей, які видужали.

Глобальна пандемія смертельного коронавірусу COVID-19, яка почалася в Китаї, може зупинитися до червня 2020 року. Це стане можливим у разі прийняття належних контрзаходів проти поширення захворювання. Про це заявив провідний китайський епідеміолог Чжун Наньшань, передає "Інтерфакс-Україна".

"Можемо очікувати, що (епідемія – Ред.) COVID-19 завершиться до червня", – зазначив учений. Медик зазначив, що у багатьох заражений хвороба протікає в легкій формі. Крім того зазначається, низький відсоток повторних заражень серед тих людей, що видужали.

"В майбутньому ключові аспекти заходів епідеміологічного контролю щодо спричиненого коронавірусом нового типу пневмонії будуть перенаправлені від запобігання вивозу вірусу (із заражених країн) до припинення привізних випадків", – додав Наньшань.

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...

Трагедія сталася під час ремонту: На Вінниччині під завалами ґрунту загинув чоловік (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:17

На Вінниччині стався зсув ґрунту: рятувальники дістали з-під завалу загиблого чоловіка. Про це у вівторок, 23 квітня. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передають Патріоти України. "За попередніми даними, під час проведення робіт з ремонту кана...