Хіти тижня. Через безвідповідальність хворого на коронавірус чоловіка близько пів тисячі людей опинилися в ізоляції

21-річний чоловік з лихоманкою поїхав до Аргентини на судні з понад 420 пасажирами.

Чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення за те, що він, маючи позитивний результат тесту на Covid-19 здійснив поїздку до Аргентини з Уругваю на кораблі з 423 пасажирами, чим наразив їх на небезпеку. Про це інформує аргентинське видання TN, передають Патріоти України.

«Цієї п’ятниці ім’я та фото Луки Зінгермана стали вірусними у соціальних мережах. Це 21-річний чоловік, який подорожував з лихоманкою на судні з 423 пасажирами з Уругваю в Аргентину. Після огляду він сам підтвердив, що йому поставили діагноз коронавірусу в сусідній країні. Зараз йому загрожує 15 років в’язниці за наражання на небезпеку здоров’я пасажирів і він залишається в ізоляції у санаторії Луїс Аготе у місті Буенос-Айрес», — повідомили в ЗМІ.

Також відомо, що 423 людини, які були на судні компанії Buquebus, перебувають на карантині в чотирьох готелях Буенос-Айреса. Вказано, що Лука Зінгерман видалив всі свої профілі в соцмережах, однак збереглась інформація, що він економічний аналітик і працює у фірмі свого батька.

«У мене ніколи не було симптомів, як кажуть. Ми просто робили тести для профілактики. Я ніколи не був у жодній лікарні і не тікав. Консульство рекомендувало і дозволило нам подорожувати», — написав Лука Зінгерман з санаторію своєму другу, який розмістив текст у Twitter. Він також додав, що повідомив владу про позитивний результат тесту через 10 хвилин після прибуття на човен, коли йому повідомили про результати, а міг би просто прикинутись, що не розуміє нічого.

Грошей не вистачає: Стало відомо, які плани в українських біженців у Польщі та Молдові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:44

Уже два роки минуло від початку війни, і українські біженці, які влаштувалися в Польщі та Молдові, все ще стикаються з непростими викликами. Для багатьох із них фінансів не вистачає навіть на базові потреби. Про це повідомили в дослідженні Норвезької р...

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...