Хіти тижня. Через дуже дивну причину: Відому українську співачку не випустили з країни

За словами Яни Соломко, їй заборонили виїжджати з країни, тому що вона нібито не виплачує гроші синові, якого у неї навіть немає.

Яна Соломко із донькою. Фото: соцмережі.

Відома українська співачка Яна Соломко (SOYANA) не змогла виїхати з країни, ставши жертвою шахраїв. Відповідною історією артистка поділилася на своїй сторінці в Instagram, уточнивши, що невідомі "повісили" на неї аліменти за неіснуючу дитину, передають Патріоти України.

"Була п'ятниця. Вранці я виїхала з дитиною на машині в іншу країну. До кордону ми проїхали 500 км. І коли вже пройшли майже весь огляд, прикордонники, які мене впізнали, покликали в кабінет і запитали: "Яно, ви що, брали кредит?". Я відповіла, що, звичайно ж, ні. І тут мені повідомили, що я "невиїзна", – зазначила вона.

За словами Соломко, їй заборонили виїжджати з країни, тому що вона нібито не виплачує гроші синові, якого у неї навіть немає. "Сенсація! У SOYANA є шестирічний син, про якого вона не підозрювала! На той момент я була вже у всіх базах і вирішити цю проблему на місці, зрозуміло, не змогла. Ну що робити – поплакала, заправилися валеріаною, і відмотала назад 500 км. І ми почали розбиратися. Завдяки моєму адвокату Семену Кривоносу", – додала вона.

За словами Соломко, їй показали справу, в якій дійсно якийсь "чоловік" прийшов восени до виконавчої служби з рішенням суду. "Я поїхала до суду, який, нібито, прийняв рішення про мій невиїзд. Там нам сказали, що рішення липове, що печатка та підпис не їхні. Вся ця справа була фейком і аферою! Хтось просто хотів зробити мені "приємно" перед моїм концертом", – додала вона.

Соломко також розповіли, що рішення вона отримає зовсім не скоро. Однак співачці допомогли друзі завершити цю історію доброю нотою.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...