Хіти тижня. Чергова кремлівська шльондра: Російський співак, що був популярним у 90-х, їде із концертом у Донецьк

Концерт в окупованому місті приурочений до Дня Росії.

Олександр Буйнов. Фото: Teleprogramma.pro.

Російський музикант Олександр Буйнов завтра, 12 червня, приїде з концертом до окупованого Донецьку і виступить там на площі Леніна, повідомляють Патріоти України.

Концерт приурочений до Дня Росії. Олександр Буйнов - виконавець в стилі поп, шансон і рок-н-рол. Найбільш популярними були його пісні: "Два життя", "Танцюй, як Петя", "Падає листя", "Порожній бамбук", "Любов на двох", "ВДВ - З неба привіт ","Капітан Каталкін"," Мої фінанси співають романси" і "В Парижі ніч".

Буйнов розмістив афішу заходу в Донецьку до Дня Росії в мережі Twitter, анонсувавши "грандіозний концерт" на площі Леніна. Концерт безкоштовний. Однак користувачі соцмережі не були вражені приїздом "всенародної зірки". Негативні коментарі полилися рікою:

"Концерт, посвященный дню России".

"В России он вышел в тираж, а на Донбассе сможет приподнять бабла. Вот и все".

"Александр, запомните, флаг России — белые и голубые взяли верх над красными".

"Участь отставных лабухов — развлекать террористов".

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...