Хіти тижня. Черговий скандал у королевській родині: Єлизавета II заборонила вагітніти Кейт Міддлтон і Меган Маркл

Королева встановила свої правила і хоче, щоб їх дотримувалися.

Меган Маркл і Кейт Міддлтон

Меган Маркл і Кейт Міддлтон не мають права вагітніти одночасно, оскільки це заборонено протоколом. Такі правила встановила Єлизавета II. Про те, як плануються діти в королівській родині, розповів експерт, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

На даний момент безліч букмекерів ставлять на те, що в наступному році і Кейт Міддлтон і Меган Маркл оголосять про свої вагітності. Однак експерт стверджує, що таке навряд чи можливо за наявності протоколу.

В документі зазначено, як повинні анонсуватися важливі дати в сім'ї монархів. Це означає, що одна урочиста подія не повинна затьмарювати інше. При цьому дотримується порядок старшинства.

Оскільки Меган Маркл відносно недавно народила дитину, то наступна буде за Кейт Міддлтон. Хоча експерт Кеті Ніколл нагадує, як Маркл досить часто порушує правила і цього разу може статися так само.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...