Хіти тижня. Чоловік солодко спав біля басейну, як раптом з'явився несподіваний гість - таке пробудження могло коштувати йому життя (фото)

Американець Метью Бет задрімав на шезлонгу перед басейном, а прокинувся від того, що хтось торкається його ноги. Розплющивши очі, чоловік побачив перед собою несподіваного гостя, передають Патріоти України.

Як пише Unilad, поки пенсіонер солодко спав у дворі свого будинку, до нього пробрався бурий ведмідь. Клишоногий спокійно досліджував територію, попив води з басейну, але потім запримітив людину.

Мишка тихо підійшов до шезлонгу, обнюхав сплячого Меттью, а потім акуратно торкнувся лапою його ноги. Чоловік тут же прокинувся, чим налякав самого ведмедя. Коли пенсіонер підвівся, клишоногий з переляку кинувся в сторону.

Цей інцидент дружина Бета зняла на телефон, а потім виклала ролик на своїй сторінці в Facebook. "Метт вчора трохи злякався, відпочиваючи біля басейну", - написала жінка.

У коментарях користувачі соціальної мережі відзначили витримку пенсіонера, який немов кожен день лицем до лиця зустрічається з хижаками.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...