Хіти тижня. "Чорні скриньки" Ан-26 остаточно розшифрували: Названо причину катастрофи, в якій загинули десятки людей

Технічною причиною падіння війського літака Ан-26Ш під Чугуєвом ймовірно стала відмова у роботі одного з блоків системи управління двигуна. Також було виявлено грубі порушення, як у виконанні польотних завдань, так і в організації польотів загалом. Про це у Facebook повідомив віце-прем'єр України Олег Уруський, який очолив урядову слідчу комісію. Він додав, що повністю вдалося дешифрувати бортові самописці, передають Патріоти України.

"Встановлено технічну причину нештатної роботи лівого двигуна та спрацювання датчика падіння тиску по "ВКМ" (вимірювач крутного моменту). Це трапилося унаслідок відмови в роботі одного з блоків системи управління двигуна", – сказав він.

Також Уруський підкреслив, що за результатами дешифрування "чорних скриньок" повністю відновлено шостий політ літака Ан-26Ш, а також встановлено зміст перемовин, як між членами екіпажу, так і з керівництвом польотів.

"Наразі Урядова комісія з розслідування причин катастрофи літака Ан-26Ш, яка трапилася 25 вересня 2020 року в Харківській області, продовжує свою роботу", – додав чиновник. Він пояснив, що Міністерство оборони України має завершити власне службове розслідування 12 жовтня 2020 року. Після чого матеріали будуть передані до військових комісаріатів і, орієнтовно, після 15 жовтня очікується розпочати процес виплат компенсацій сім’ям загиблих.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...