Хіти тижня. "Чортові легені вам ще знадобляться": Британка розповіла про жахи інфікування коронавірусом

Жінка потрапила до лікарні через п'ять днів після того, як відчула себе погано.

Мешканка Великобританії Тара Джейн Лэнгстон, яка захворіла на коронавірус COVID-19, розповіла про захворювання. Жінку госпіталізували у відділення інтенсивної терапії, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

"Подивіться на мене, я лежу в реанімації й не можу дихати без трубки. До мене приєднані катетери. Тут у мене канюля, тут ще одна канюля. Зараз я відчуваю себе в десять разів краще, ніж раніше. Якщо ви ще курите, киньте цю звичку прямо зараз. Тому що чортові легені вам ще знадобляться. І, прошу вас, дотримуйтесь всіх можливих заходів безпеки. Все це правда жахливо. Ви можете опинитися на моєму місці", – розповідає британка.

За її словами, кожен подих дається їй з великим трудом. "Ніби в легенях осколки скла. Складно пояснити. Доводиться боротися за кожен подих. Це страшно. Я б ніколи в житті не хотіла пройти через все це знову", - зазначила жінка.

При цьому вона зазначила, що відчула себе погано за п'ять днів до госпіталізації, а вже 13 березня опинилася в лікарні. "Спочатку лікарі вважали, що у мене інфекція органів грудної клітки. Мені прописали антибіотики, ібупрофен і парацетамол. Я вживала близько восьми пігулок ібупрофену щодня. Тепер лікарі вважають, що саме ці ліки погіршили мій стан. Зараз я вже відновлююся. Мені достатньо лише одного літра кисню замість шести, які були потрібні раніше", – підсумувала британка.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...