Хіти тижня. Чудеса "люстрації": Оприлюднили скандальні біографії копів, підозрюваних у вбивстві під Києвом (фото)

У мережі розкрили біографію затриманих поліцейських, які підозрюються у вбивстві 5-річного хлопчика в Переяслав-Хмельницькому. Про це пише Telegram-канал THE NEWSROOM, повідомляють Патріоти України.

Підозрювані - старший сержант Володимир Петровець і лейтенант Іван Приходько. Сьогодні їм повинні вручити підозру вже оо 115 статті КК (умисне вбивство).

Володимир Петровець

Так, 42-річний Володимир Петровець вже рік працює у відділі поліцейського реагування Переяслав-Хмельнійцької поліції. Спеціальність за освітою водій-пасічник. Жодної іншої освіти у нього немає. Інспектором ДАІ став ще в 1999 році. У 2005-2006 роках працював в спецпідрозділі "Кобра" (розформованій в 2008 році за показаний "фак" Арсенію Яценюку від заступника глави підрозділу Олексія Кожи).

Після цього Петровець повернувся в дорожній патруль. Однак в 2015, під час реформи МВС був звільнений, а потім призначений командиром відділення роти особливого призначення №1 в Києві. У 2017 він знову повернувся на дороги Київської області поліцейським взводу №5. З березня 2018 працює в секторі превенції водної поліції Переяслав-Хмельницького.

Іван Приходько

Другий затриманий у справі вбивства 31-річний Іван Приходько. У 2007 році він закінчив Київський індустріальний технікум за професією слюсар. Після армії Приходько пішов працювати в ДАІ. З 2010 року - водій в секторі матеріального забезпечення Голосіївського райуправління МВС. У 2011 році повернувся працювати інспектором ДАІ.

У 2015 підозрюваний став командиром відділення взводу в 5 роті київської поліції. 17.02.2016 року його звільнили з поліції за невідповідність, а вже на наступний день відновили рішенням Окружного адмінсуду Києва. Далі Приходько повернувся працювати патрульним в Київську область. У 2017 році він отримав освіту в Переяслав-Хмельницькому педагогічному університеті імені Сковороди. З 2018 року працює патрульним в Київській області.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...