Хіти тижня. Чують, що влада міняється? На Одещині Московський патріархат спробував відбити храм ПЦУ, але щось пішло не так (фото)

До проукраїнських вірян у райцентр Сарата вчасно завітали друзі.

Патріоти захистили вибір вірян у Сараті. Фото: Фейсбук.

"Є те, що об`єднує патріотів. Сьогодні це було запрошення громади Сарати в гості. Не так давно церква в Сараті стала Українською, але МП не полишає спроб повернути все, як було", - поділилася новиною та світлинами активістка Наталія Кручиніна на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

"Так, сьогодні представники МП планували провести збори громади, але щось пішло не так. Дякую громаді Сарати, ветеранам АТО Арцизу та Білгорода-Дністровського, 8 бат УДА Аратта Одеса, Самообороні Майдану Одеси, Правому Сектору "Одеса", Сагарису, Штабу Яроша Одеса, Чорноморському Гайдамацькому З'єднанню, Обласному територіальному загону "Одещина", що в такі важливі моменти ми разом!" - додала вона.

Нагадаємо, що 26 січня 2019 року Свято-Покровська громада УПЦ МП у смт. Сарата на чолі з настоятелем перейшла до Одеської єпархії Православної Церкви України.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...