Хіти тижня. "Чупакабру", яка полює в селі, зафіксувала камера відеоспостереження на Запоріжчині (фото)

Жодний собака навіть не гавкнув.

Звичайна лисиця полювали в селі Канівське під Запоріжжя геть усю ніч 5 лютого. Про це у Facebook розповіла мешканка Канівського Олена Тимофеєва, на камеру спостереження в домоволодінні якої й потрапила руда розбійниця, передають Патріоти України.

У Канівському усю ніч проти 5 лютого нахабно полювала лисиця. Тварина залізала під паркан домоволодіння, де камера її зафіксувала. Вочевидь, не відшукавши, чим там поживитися, нишпорила селом. Щонайменше двічі рудій розбійниці пощастило – обидва рази вони звідкись несла повз камеру курей. Одну – близько третьої години ночі, іншу за півгодини. "Десь вкрала двох курей, віднесла, скоріше за все, своєму виводку. Усю ніч, бідолашна, працювала", – коментує відео Олена.

Жінка також зазначила, що її собака навіть не гавкнув. "Ходить двором спокійно, як домашній кіт. Собака навіть з будки ніс не висунув", – каже дівчина.

Олена також зазначила, що лисиці в цих місцях не рідкісні гості, тож саме вони могли навести шереху у січні, коли жителі сіл Запорізького району мало не щотижня повідомляли про задушених свійських тварин. При цьому мешканка Канівського каже, що до масового вбивства свиней, яке сталося неподалік – у Біленькому лисиця, звісно, причетна бути не може.

Це варто знати! Кого стосуються обмеження щодо видачі документів консульствами України за кордоном - роз'яснення юриста

субота, 27 квітень 2024, 17:30

Обмеження щодо видачі документів консульствами України стосується всіх чоловіків призовного віку (від 18 до 60 років), які перебувають за кордоном. Це не залежить від того, як давно вони перетнули кордон і скільки проживають в іншій державі, якщо ці ос...

Залишилось кілька днів: Хто з українців зобов'язаний заповнити декларації та доплатити податки

субота, 27 квітень 2024, 17:24

В Україні до 1 травня всі, хто мав додатковий дохід, мають заповнити декларації. Податки із задекларованих активів треба заплатити до 1 серпня, передають Патріоти України. Про це йдеться в роз'ясненні Державної податкової служби. "Подавати декларацію п...