Хіти тижня. "Чувак з шрамом на еб*лі стає на коліно і цілує йому руку": Учасник "Євробачення" від РФ розкрив кримінальну правду про Кобзона (відео)

Артист розповів, як працював клоуном на святах і одного разу відвідав захід, який організовувала родина Йосипа Кобзона.

Юрій Музиченко. Фото: скріншот з відео.

Російський музикант Юрій Музиченко, який поїде разом з Little Big на Євробачення, розповів несподівані подробиці з життя співака Йосипа Кобзона. Так, той заявив, що артист довгий час був головним мафіозі Москви. Про це Музиченко розповів в підкасті "Без душі" коміка Данили Поперечного, передають Патріоти України.

Артист розповів, як працював клоуном на святах і одного разу відвідав захід, який організовувала родина Кобзона. "Я тоді знати не знав, і тут на вертольоті прилітає Кобзон. Я навіть не знав, що за свято. І тут я до Кобзона підлітаю саме в той момент, коли величезний чувак з шрамом на еб*лі стає на коліно і цілує йому руку на сходах. І я вже підлетів, я не розумію що відбувається. Я вже в русі, мені не можна пасувати, я ж клоун, повинен йти до кінця. І такий, ну добре, і стаю в чергу за ним, теж на коліно", - розповів Музиченко.

"Я потім відходжу в сторону, питаю, що за х*йня відбувається, а мені все кажуть: ти що, не в курсі? Кобзон - головний мафіозі Москви вже багато років", - додав артист.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...