Хіти тижня. Чим пізніше захворієш, тим краще: Вчені прогнозують ослаблення коронавірусу

За прогнозами фахівців більшість європейців приречені перехворіти на COVID-19. Однак обмежувальні засоби не лише дадуть змогу унормувати потік пацієнтів до лікарень та час для розробки вакцини, але і послаблять сам збудник хвороби
Наступні хвилі епідемії COVID-19 охоплять більше людей, але при цьому виявляться слабкішими ніж перша смертоносна хвиля з Китаю, зазначають Патріоти України.
Фахівці пояснили, що коронавірус нового типу постійно мутує і, спираючись на досвід попередніх епідемій 2002 та 2012 років, прогнозують, що з часом патоген ослабне. На думку вчених, для коронавірусів, що передаються від тварин до людини, характерна поступова втрата агресивних властивостей.
Експерти вважають, що наразі найголовніше - ввести масове тестування на новий патоген і ізолювати всіх його потенційних носіїв. Також необхідно підготуватися і до закриття на карантин найпроблемніших регіонів.
Вчені також зазначили, що швидкому поширенню коронавирусної інфекції сприяє той факт, що молодими людьми хвороба переноситься легко, а іноді і безсимптомно.

Спалах захворювання COVID-19, викликаного коронавірусом нового типу, вперше був зафіксований наприкінці грудня 2019 року в китайському місті Ухань. Більшість заражених знаходяться в центральній частині Китаю. За останніми даними, в світі зафіксовано понад 167 тисяч випадків зараження коронавірусом SARS-CoV-2. Жертвами інфекції по всьому світу стало 6471 осіб, більше 76 тисяч - вилікувалися. Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила, що спалах COVID-19 можна характеризувати як пандемію.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...