Хіти тижня. Число жертв стрімко росте: Коронавірус охопив весь Китай, люди в розпачі (фото)

Небезпечний для життя коронавірус охопив усю територію Китаю - днями випадки захворювання зареєстрували навіть у Тибеті. Про це повідомляє Національна комісія охорони здоров'я КНР, передають Патріоти України.

На материковому Китаї уже зафіксовано 7771 випадок захворювання на атипову пневмонію. Про 10 випадків захворювання повідомили у Гонконзі, ще 7 зафіксували у Макао, на Тайвані відомо про 8 інфікованих мешканців. 170 хворих врятувати не вдалося.

У інших азіатських країнах на коронавірус захворіла 71 людина, у Європі відомо 8 випадків інфікування, у Північній Америці зараз теж 8 хворих, в Австралії та інших регіонах світу - 10 людей, які страждають на атипову пневмонію.

Серед китайців шириться паніка. У громадські місця все більше людей виходить із пластиковими пакетами чи бутилками на головах. Містяни вірять, що це допоможе не заразитися на смертельну недугу.

Як повідомляв "А

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...