Хіти тижня. COVID-19: В Італії з'явилися тривожні дані щодо коронавірусу

За останніми даними на суботу, 16 травня, в країні за минулу добу було виявлено ще 789 випадків зараження, що перевищує показники попередніх днів.

В Італії дещо зросла кількість нових випадків інфікування коронавірусом. При цьому добовий показник смертності серед інфікованих зменшується. Про це повідомили в Департаменті цивільного захисту Італії, передають Патріоти України.

За останніми даними на суботу, 16 травня, в країні за минулу добу було виявлено ще 789 випадків зараження, що перевищує показники попередніх днів. Всього вірусом Sars-CoV-2 в Італії вже заразилися щонайменше 224 760 осіб.

На лікуванні в лікарнях з симптомами коронавірусу сьогодні перебуває 10 400 осіб, з них 775 - у відділеннях інтенсивної терапії.

У той же час, число померлих від коронавірусу за минулу добу було меншим - 153 людини. Вчора повідомлялося про 242 летальних випадках. З початку епідемії в Італії померло вже 31 763 особи.

За ту ж добу 2 605 інфікованих коронавірусом одужали. Напередодні кількість видужалих досягла рекордної позначки - майже 5 тисяч осіб. Всього з початку пандемії в Італії від коронавірусу вилікувалися 122 810 тисяч осіб.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...